lørdag 30. januar 2010

MAESTRO KNOWS | EPISODE 04 [BUN B]

Maestro Knows - Episode 4 (Bun B) from Maestro Knows on Vimeo.



In this episode follow Maestro & his friend Bun B through Houston, TX as they check out Goode Company BBQ, the H-Town Sneaker Summit, Chris Paul & others, while Bun speaks on the diverse culture of Houston & his upcoming album Trill O.G.

Takk for the gamle, Baseline Studios!


Baseline Studio's var i sine glans dager hovedstudio/kvarteret til legendariske Roc-A-Fella Records, etter The Roc's død kjøpte Just Blaze studioet og tok over driften og forsatte å produsere den der jævla gode rap musikken han er kjent for, så det er både trist å se at studioet legges ned men oppsig at han er pågang med noe nytt som vi i Hypebeats gleder oss til!

Sjekk ut noen klassikere som er produsert, spillt inn og mikset i Baseline Studio's siden starten

Hovi Baby


Breathe


Round Here


Throwback


jeg kan forsette, men dere vet hva det går i, og hvis ikke, fuck, sjekk ut album som The Blueprint, The reason, MADE, Philidelpha Freeway osv

Salute!!

tirsdag 26. januar 2010

She really walked on that mafakka, haha

haha, weezy, birdman, mack maine, bow wow og fler cracker jokes i denne experten fra dokumentaren, ''The Nino Brown Story pt 2'' av Dj Scoob Doo



haha

Skillz 09 Rap Up

Duke har alltid en Rap up for året som har gått, men nå har han jammen satt isammen en video også, litt speist i og med at dette kanskje ikke er verdens mest relevante låt etter 1 januar.

mandag 25. januar 2010

Mr Hudson - Anyone But Him ft Kanye West

ny singel fra london bloken, med label bossen yeezy, sjekk ut


last ned her http://sharebee.com/06749ead HA! Helmaks way to do it, high 5 to self!!

søndag 24. januar 2010

Erling og Bernt

Classic Erling og Bernt.


Got A Bitch

De to mest politisk korrekte rapperene der ute, med en hilsen til Ottar. Visstnok fra albumet de skal gjøre sammen, Movin` H.

Hypebeats på twitter

litt sent kanskje, men bedre sent enn aldri, follow us eller ka man sier på www.twitter.com/HypebeatsBergen


i den anledning laster jeg opp en ny freestyle jam Del og jeg gjorde hinn dagen over en gangstarr beat, skills, sjekk ut her: www.zshare.net/audio/7160644159574e5d/

ha en forsatt fin helg

AR

lørdag 23. januar 2010

Jim Jones - ''The Ghost Of Rich Porter'' Interview

dipset capo'en og byrdgang sjefen er snart aktuell med nytt street album, her brekker han det ned

FLORENCE VALENTIN

Min sjomy sondre viste meg nokke som jammer. De e svensk og heter Florence Valentin. De het Florence Valentin, inntil desember ifjor, då bassisten sluttet. De der bassistene altså! No kaller hovedmannen Love Antell og de andre seg for "Love A". Love Antell synger blant annet om vinmonopolet og inkassoer. Relevant.

Love A ska spille på Hulen med Jens Olav Nilsen og gjengen den 19. mars og det kommer til å gå av snabelen!



Pokerkväll i Vårby Gård


Upp på sosciala, ner på systemet


Spring Ricco!



myspace.com/florencevalentin


PS!
Du kan kjøpe Lars Vaulars nye reivesingel eksklusivt på platekompaniet.

torsdag 21. januar 2010

Joell Ortiz intervju



joell, sammen med resten av slaughterhouse kommer til bergen neste torsdag, 28januar og spille på Garage, support er Tommy Tee, Jesse Jones & Area, håper vi sees der

Copyright Criminals (dokumentar)

dokumentar om copyrights og ens opphav osv, sjekk ut her









props www.radradar.com for å laste opp!!

onsdag 20. januar 2010

The best?

Dj khaled er og blir en klov, men en jælla flink klovn, han driver å markedsfører det nye albumet sitt, med nye vlogger(?!) hver uke, der han viser oss dagene sine..Men uansett, tjommien kan det å velge hits.

Freedom

Kanskje en perfekt video for denne låten, clean svart hvitt.Enkelt og greit. Når de i tilegg er svært ulydig på beaten så blir det ikke bedre

tirsdag 19. januar 2010

Juelz Santana - Home Run feat Lil Wayne


http://www.divshare.com/download/10216475-b46

sorry har ennå ikke satt meg inn i hvordan man legger opp låter the proper way, hvis du har et lyn kurs hook meg opp på areafy@gmail.com son!!

mandag 18. januar 2010

Nappy Roots - Ride



nytt album, Pursuit of Nappyness kommer 20 april, så husk det!!

Trae - Sex, Drugs, Money & Murder (feat. Maino)



Nytt trae album kommer i februar en gang mener jeg, så vi gleder oss som faen!!

SB.TV F64 - G FRESH

lørdag 9. januar 2010

Juelz Santana & Jim Jones - Harlem Forever



Juelz er snart aktuell med mixtapen The Regan Era, før albumet Born To Lose, Bulidt To Win kommer. kjør deg opp med denne godlåten!!

AY!!

tirsdag 5. januar 2010

2010

Godt nytt år først og fremst, og mens vi er på den tanken sjekk ut denne her



håper alle har hatt en fin høytid sammen med sine nærmeste, om det er familie eller venner. og var du uten håper jeg du hadde de i tankene eller hadde fint selv om.

2010, husker ennå som det var i går at vi gikk fra 99 til oo, jeg var bare 13 men fikk lov å være ute til over 12, jæla stas husker jeg. men det regnet så jeg kultean hjemme og så den siste olsenbanden filem mens fredrik og de var nede i gaten til dee og fyrte opp thunderkings. alltid vært den som var hjemme for meg selv, mens vennene mine var sosiale, den som var der i ny og ned, litt kramer, litt constanza, litt larry david, mest larry siden jeg alltid sier noe litt over kanten som tar livet av stemningen i et øyeblikk. alltid satt pris på alene tid, mamma sier at jeg alltid har vært sånn. men jeg tenker at hvis vennene mine har det bra, har de bra. om jeg er der hver dag spiller ikke så stor rolle, jeg liker å tro at de vet at de alltid er med meg uansett hvor jeg er, zoned out eller i deres samvær.

meste parten av tiden min går til å skrive tekster, små sit com sketsjer som jeg håper jeg får ballr til å vise noen en dag som kan videre føre dem til skjermen, den dag de blir morsomme nok riktig nok. var på fyllingsdalen teater hinn dagen og så når de øvde på et nytt stykke, utrolig inspirende å se hvordan et stykke blir til live fra grunnen av.

tilbake til 2010, 2009 var ikke det beste året, pga egen skyld og idioti. så målet for 2010 er å gjøre opp for alt ugjort og prøve å bli et bedre mennske for min egen skyld mine og nærneste. gjort ting jeg sku vært foruten, skuffet folk jeg aldri ønsket å skuffe. men skjedd har skjedd. har jeg ikke sagt det så beklager.

har spilt inn mye musikk i 2009, skrevet enda mer, så kommer til å gi ut en del forhåpentligvis. hadde innbrudd i studio i november, så leser du dette å sittter på mac'en til haakon hadde det vært kool om du kunne brent ut alle beatsene og låtene hvis du ikke har sletttet de allerede, dataen kan du bare ha, men låtene er liksom på en måte uerstattelig, fuckin CUNT!

ellers er jeg glad og optimistisk på utviklingen til rap musikk i 2010, ser ut som album begynner å komme tilbake, ikke bare singles. at nå som det er like mange utøvere som lyttere har folk begynt å kjøre seg opp med kvalitet i stedet for å bare spe ut drit. big ups john olav og gjengen, kjøp platen deres her http://www.platekompaniet.no/Musikk.aspx/Artist/John_Olav_Nilsen__Gjengen/?id=00080086 nei det er ikke rap, bare et veldig bra album jeg ville anbefale, men digger at nye rappere some j.cole, wale, asher roth, nipsey hussle osv e ''gettin their shine on'' flinke rappere med ting på hjertet.

og ikke minst, O.G. JØRG1, kanskje noe kjenner han som Joddski, men her rapper han faen meg som rapperen jeg beundret på nord og ned som 14åring

hmmm, jeg vet ikke om dette innlegget gir noe mening eller hva faen, jeg følte bare for å si noe, men hadde ikke noen å si det til, litt for mange øl innabords så beklager skrivefeil. kommer sikkert til å ha mad fyllaangst når jeg våkner og uten å huske at jeg har skrevet et ord her inne. men men fuck it.................

javisst, jonas v har bursdag u\i dag, grattis tjommi, 20 år, gratuler han når du ser han, han jobber med en mixtape nå som blir INSANE, andre rappere burde steppe opp gamet deres for real.

ellers gleder jeg meg til nokke feita 2

season 1 kommer snart, hkon må bare legge på hypebeats tags, sneakern må legge på skits

platen so much potential er ferdig innspilt, må bare mikses så er den ute den og, produsert av Hkon, gjester, Azilla, Jonas V & Lopez, blir en fucking classic, mad stolt av den!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

så kommr det en dubstep/grime ep ting

godt nyttår folkens

ønsker dere det beste

espen/area

hypebeats/fy 4 life